Om os

Vi er to erfarende personer indenfor det grønne med hvert vores hovedområde, som har slået pjalterne sammen og vores kompetencer spænder nu så bredt, at vi altid sikrer vores kunder fuld tilfredshed

Vi supplerer hinanden med at have en kreativ samt en praktsik side, således at det vi leverer kan lade sig gøre både praktisk og æstetisk.

Og bruger hinanden som sparingspartner, både med positive som negative synvinkler. Vi bor sammen som mand og kone i en kæmpestor have med masser af spændende planter og anlægstekniske haveprojekter gennen årene da vi begge brænder for haven og har altid hinanden til nye ideer.

Anlægsgartneren

dsc_0492

Blev udlært i 1990 og arbejdede så i flere anlægsfirmaer, indtil i 2000 hvor jeg startede selv, forat kunne levere denne kvalitet som jeg mener er vigtig for et veludført tilfredstillende anlægsarbejde.

Vi er et lille anlægsfirma på Fyn som ikke har den store medarbejderstab, da vi sætter pris på den direkte kontakt til kunden.

Vi bestræber os på at vores medarbejdere er udlærte anlægsgartnere, således at vi kan give kunden tryghed og tilfredshed.

Vi er desuden tilknyttet en havearkitekt som gør det muligt for kunden at se en arbejdstegning inden arbejdets begyndelse.

Vi har et bredt arbejdsområde indenfor haveanlæg, flisearbejde og vedligeholdelse, eftersom vores kunder både er private og firmaer.

Havearkitekten

scan0004

Jeg ved hvor der findes en have så skøn – noget jeg mener alle bør kunne sige om deres have.

Derfor startede jeg Havens Stil og Design i 1999.

Min faglige baggrund for at kunne kalde mig havearkitekt er en uddannelse som anlægsgartner-færdig 1993, senere anlægsteknikker og til sidst arbejdede jeg 4½ år tæt sammen med en landskabsarkitekt fra Det Danske Haveselskab som gav mig det rigtige skub til at starte selv.

Jeg bor på landet i en kæmpestor have som giver mig mulighed for at afprøve mange planters vækstvilkår samt arbejde med haven. Dette mener jeg er vigtigt, så jeg ved hvad snakker om ude ved kunderne og desuden giver mig inspiration til planterne i jeres have.

Derudover er jeg gift med en selvstændig anlægsagartner som tilfører mig ny viden, giver kritik af mine projekter samt giver mig mulighed for at se om mine haveplaner passer ind i virkeligheden.

I enkelte weekender arbejder jeg desuden på Bregninge Planteskole hvor jeg tilbyder gratis rådgivning til planteskole kunderne – hvilket jeg synes er spændende, da det styrker den kreative side af mig, ved hurtigt at skulle ryste noget ud fra ærmet.

Min arbejdsmetode:
Vi starter med et havebesøg på 1-2 timer hvor vi gennemgår haven og jeg hører om jeres ønsker/problemer med haven.

– dernæst fortæller jeg mine tanker om jeres problem eller en nye idéer kommer frem.

Når jeg fornemmer hvem i er og hvad i vil med haven, tager jeg oftest mine tanker med hjem og udarbejder dernæst et idégrundlag til jeres have.

Her kan linjerne stadig ændres hvis der er noget der skal rettes til eller evt. laves større mm. – men jeg synes det er vigtigt at fremvise min idé først, så i ser haveplanen halvvejs inden jeg laver en fuld færdig haveplan, da der jo er uanede muligheder med jeres have.

Mit mål med haven er at den passer til jer og resten af den tid i bor der!!!

Det er dog forskelligt, hvor meget rådgivning man har behov for. Derfor kan projektet stoppe ved havebesøget, en grovskitse på tegnebordet eller ende ud i en færdig haveplan med planteliste – alt efter kundens ønske og behov.